De box

Onze locatie is met 900 vierkante meter erg ruim opgezet. Naast onze ruime CrossFit zaal hebben we een grote Open Gym ruimte waar je zelf kunt trainen. In onze Barbell Club liggen drie platforms met squatrekken om aan je Olympische lifts te werken. Douches zijn aanwezig en natuurlijk kun je voor en na de les nog even blijven hangen met een kopje koffie of wat anders in onze lounge.

Onze community

Sporten bij CrossFit Alkmaar is niet anoniem. We kennen al onze leden bij de voornaam en het valt ons op als je er even niet bent. We organiseren veel evenementen binnen en buiten onze box en sluiten deze graag af met een hapje en een drankje.

Onze lessen

‘Kwaliteit boven kwantiteit’ hebben we hoog in het vaandel staan. Daarom houden we het aantal deelnemers per les laag. Zo kunnen we de kwaliteit van coaching waar CrossFit Alkmaar voor staat waarborgen. In onze ruime CrossFit zaal heeft iedereen ruimte genoeg om veilig te kunnen bewegen tijdens de workouts. Er staat altijd een frisse, gemotiveerde coach klaar om jou het beste uur van je dag te laten beleven in onze box!

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met elke week workouts, yoga, voedingsadvies en meer!

Je inschrijving is binnen. In je e-mail staat een bevestigingslink.

GET STARTED!