De box

Onze locatie is met 900 vierkante meter erg ruim opgezet. We hebben twee grote zalen waar we onze groepslessen in geven. Kleedkamers en douches zijn aanwezig en natuurlijk kun je voor en na de les nog even blijven hangen met een kopje koffie of wat anders in onze lounge.

Onze community

Sporten bij CrossFit Alkmaar is niet anoniem. We kennen al onze leden bij de voornaam en we nemen contact met je op als je er even niet bent. Prestaties worden gevierd en inmiddels zijn er al meer dan zestig leden toegetreden tot de ‘CFA 500 Club’. Deze mensen hebben al meer dan 500 lessen meegedaan bij CrossFit Alkmaar! We organiseren veel evenementen binnen en buiten onze box en sluiten deze graag af met een hapje en een drankje.

Onze lessen

‘Kwaliteit boven kwantiteit’ hebben we hoog in het vaandel staan. Daarom houden we het aantal deelnemers per les laag. Zo kunnen we de kwaliteit van coaching waar CrossFit Alkmaar voor staat waarborgen. In onze ruime zalen heeft iedereen ruimte genoeg om veilig te kunnen bewegen tijdens de workouts. Er staat altijd een frisse, gemotiveerde coach klaar om jou het beste uur van je dag te laten beleven in onze box!

CONTACTGEGEVENS

Phoenixstraat 33
1812 PP Alkmaar

info@crossfitalkmaar.nl
Tel:+316 50 500 790

PARTNERS

   
    

GET STARTED!