Small group CrossFit Alkmaar

Jouw optie na onze onboarding?

Bij CrossFit Alkmaar start iedereen met onze onboarding: meerdere één op één sessies met onze trainers. Zo kunnen we iedereen op een veilige en verantwoorde  manier kennis laten maken met het trainen met gewichten en op hoge intensiteit. In het verleden hadden we na de onboarding als enige optie de groepslessen die we al vanaf dag één hebben bij CrossFit Alkmaar.

Tijdens deze lessen wordt iedereen nog steeds goed begeleid op eigen niveau. Onze coaches passen alles aan en hebben een oneindige toolbox om om bestaande beperkingen of blessures heen te werken. De groepen zijn nooit met meer dan twaalf deelnemers. Zo waarborgen we de kwaliteit die van CrossFit Alkmaar verwacht mag worden. Onze groepslessen zijn van een hoog niveau: de deelnemers hebben genoeg ruimte om veilig te bewegen en ik ben trots op de standaard die al onze coaches hooghouden.

Toch ben ik er door de jaren heen achter gekomen dat er ook een groep mensen is voor wie de grote groepslessen misschien niet de beste optie zijn. Natuurlijk maakt het niet uit dat je als laatste van de groep de workout af hebt of dat jij het als enige met een lege stang moet uitvoeren. Dat maakt ook echt helemaal niet uit, we zijn allemaal ergens begonnen en er hangt bij CrossFit Alkmaar een sfeer waarin elke prestatie gevierd wordt. Maar ik begrijp ook dat het gewoon niet leuk kan zijn en niet motiverend kan werken als je jezelf de minst fitte van de groep blijft voelen.

Daarnaast zijn onze groepslessen een mega effectieve manier om superfit te worden. We tillen gewichten op, doen push ups en sit ups, lopen hard, roeien, klimmen in touwen en nog veel meer dingen die allemaal goed voor je zijn. Maar als je specifieke doelen hebt als aankomen, afvallen of sterker worden dan heb je veel meer baat bij een programma dat specifiek voor deze doelen is geschreven. Een programma dat per training aan jou en je voortgang kan worden aangepast. Het is natuurlijk voor de hand liggend  dat je dan veel grotere stappen maakt richting de doelen die jij hebt gesteld dan dat je in een grote groepsles het standaard programma van die dag meedoet.

Daarom hebben we bij CrossFit Alkmaar tegenwoordig meer opties dan alleen de groepslessen. We helpen steeds meer mensen snelle en grote stappen te zetten naar hun persoonlijke doelen door middel van personal training met programma’s op maat. Veel leden doen dit in combinatie met de groepslessen en een steeds grotere groep leden doet alleen nog maar personal training bij CrossFit Alkmaar.

Ook hebben we een half jaar geleden de CFA Heroes in het leven geroepen: trainen in een vaste kleine groep van vijf deelnemers. Vergis je niet, er wordt in deze groepen ook hard getraind. Wel hebben onze coaches natuurlijk veel meer tijd en aandacht voor de deelnemers dan in een grotere groep. Daarnaast zie je in deze groepen ook geen handstanden, snatches of andere erg technische bewegingen langskomen.

We zien dat we hiermee een doelgroep kunnen bedienen die we voorheen minder goed konden helpen in de grote groepslessen. Sommige heroes doen deze trainingen een paar maanden met als doel door te stromen naar de grote groepslessen en andere heroes vinden deze manier van trainen perfect en willen niet anders meer!

Zo hebben we ons aanbod flink uitgebreid om iedereen te kunnen helpen naar die fitste, sterkste en snelste versie van zichzelf. Ben je benieuwd wat voor jou de meest logische volgende stap is na onze onboarding? Boek gewoon een vrijblijvende intake, dan kijken we samen naar de beste optie voor jou!

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake
Deze website en/of de third-party tools verwerken persoonlijke data.
Je kunt je uitschrijven via de volgende link Uitschrijven