Het grote geheim achter gewicht afvallen

Het grote geheim over gewicht afvallen

Wonderdiëten, reinigingskuren, gekke trainingsprogramma’s, vreemde supplementen, wraps, maatbekers en weegschalen, vasten, macro-tracking. Wat is nu het echte geheim achter afvallen?

Bij CrossFit Alkmaar houden we van no nonsens, daarom geef ik je graag het echte geheim achter afvallen:

Iedereen is anders, dus het beste plan is om samen te werken met ervaren, gediplomeerde coaches die een voedings- en fitnessplan kunnen opstellen dat leidt tot geleidelijke, duurzame en langdurige vooruitgang.

Dat klinkt misschien niet zo cool als ’tien kilo afvallen in twee maanden’, maar wij weten dat onze methoden werken. En ze helpen mensen een nieuwe levensstijl te creëren, in plaats van een dramatische verandering die ze maar een maand kunnen volhouden.

Hacks en crashdiëten zijn gewoon niet duurzaam en veel ervan creëren meer problemen dan ze oplossen, als ze überhaupt problemen oplossen. Door de jaren heen hebben we te veel mensen zien vallen voor loze beloftes, slechte producten en regelrechte leugens.

Hier is nog meer waarheid: Afvallen kan heel ingewikkeld zijn. Het vereist mentaal en fysiek werk, en dat is moeilijk zonder een coach die je begeleidt.

Denk er eens over na: Je kunt je in de sportschool in het zweet werken met de beste trainingen maar toch geen gewicht verliezen vanwege eetgewoonten die je al je hele leven hebt. Een ander kan te horen hebben gekregen dat ‘buikspieren in de keuken worden gemaakt’ en besloten hebben dat lichamelijke activiteit niet nodig is voor gewichtsverlies. Weer iemand anders heeft geen idee hoeveel calorieën er in zijn/haar favoriete energydrankje zitten.

Er is gewoon (te) veel informatie om door te spitten en zoveel om te leren. Dit is wat wij doen om dingen te vereenvoudigen:

Wij ontmoeten één op één met al onze nieuwe cliënten. Geen druk, geen trucs. We voeren gewoon een gesprek. We willen weten wat je wilt bereiken en waarom. Vervolgens kijken we waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Als we dit niet weten, kunnen we ook geen realistisch plan voor je maken. Klinkt best logisch toch?

Van daaruit gebruiken we onze expertise en ervaring om je een precies plan te geven dat past bij jouw unieke situatie. We gaan het niet hebben horen over extreme maatregelen en no-pain, no-gain martelsessies. In plaats daarvan krijg je onze simpele maar effectieve aanbevelingen voor duurzame, geleidelijke en gezonde vooruitgang in de juiste richting.

In de meeste gevallen is dat plan een combinatie van bewegen en gezonde gewoonten in de keuken. Voor snellere vooruitgang kun je trainen met een personal trainer en contact opnemen met een voedingscoach die je kan helpen gezonde keuzes te maken. Of je kunt besluiten dat groepslessen een goed begin zijn terwijl je tegelijkertijd meer leert over gezond eten.

Welke weg je ook kiest, het is bij ons op maat gemaakt voor jou en je doelen. Dat is cruciaal. En daarom beginnen we met een intake gesprek in plaats van wilde beloften. Het draait allemaal om jou.

Daarnaast zijn wij de, vaak nodige, stok achter de deur. Dat ontbreekt bij de meeste ‘wondermethodes’ en ‘quick-fix oplossingen’. We checken regelmatig bij je in en zorgen ervoor dat je op schema blijft. We maken aanpassingen waar nodig en vieren elke overwinning terwijl je naar je doelen toewerkt. En wanneer je ze bereikt, zorgen we ervoor dat je het plan hebt om nieuwe doelen te bereiken en je gezonde levensstijl te behouden.

Dus dat is het echte geheim achter afvallen: Laat een professional een duurzaam voedings- en fitnessplan opstellen dat is afgestemd op jou en je doelen, en vertrouw op die professional voor de nodige ondersteuning.

Als je meer wilt weten over hoe wij je kunnen helpen, klik hier

Start hier

Boek een gratis intake en vertel ons alles over jouw doelen. Samen met één van onze coaches maak je een plan dat bij jou past.
Gratis Intake
Deze website en/of de third-party tools verwerken persoonlijke data.
Je kunt je uitschrijven via de volgende link Uitschrijven