Small group

Train op vaste tijden in een kleine vaste groep om snel echt resultaat te behalen. Door de kleine groepen kunnen onze gespecialiseerde trainers jou de aandacht geven die je verdient.

Gratis Intake

Waarom investeren in small group?

In onze small group trainingen train jij op jouw vaste tijden in een vaste groep medesporters. Doordat er nooit meer dan vijf deelnemers per les zijn, krijg jij de aandacht die je verdient. Jouw plek in deze les is ook echt van jou, ideaal als je graag in een vast ritme wilt trainen.

Een vast rooster

Train op jouw vaste tijden. Je plekje is automatisch voor je gereserveerd. Ideaal om in een regelmatig ritme te trainen en als stok achter de deur.

Stel doelen

Doordat onze gespecialiseerde coaches hun aandacht over een kleine groep deelnemers hoeven te verdelen, is de training nog beter per persoon aan te passen. Zo bereik jij je doelen sneller en werk je makkelijk om eventuele beperkingen heen.

Ondersteunende omgeving

Doordat je in een vaste kleine groep traint, hangt er een ondersteunende sfeer. Je motiveert elkaar om je best te doen en viert samen de doelen die je bereikt!

Blijvend resultaat

Trainen in een vast ritme is voor veel mensen dé manier om aan het sporten te blijven en zo te blijven genieten van alle resultaten die je behaalt.

Start hier

Bespreek je doelen met één van onze coaches en maak samen een plan dat bij jou past.
Gratis intake
Deze website en/of de third-party tools verwerken persoonlijke data.
Je kunt je uitschrijven via de volgende link Uitschrijven